Moje sny sa začínajú napĺňať ...

Je neskorá noc, či skoré ráno? Ani neviem. Mám za sebou výnimočný deň, ktorý nedá človeku tak rýchlo zaspať. Dnes sa totiž začal napĺňať môj sen. Sen, ktorý som začala snívať len pred nedávnom. Mať na Slovensku Brandon Bays, plnú sálu ľudí a masovo predstaviť ľuďom Cestu a jej autorku.

Dnes bola plná sála ľudí a na pódiu Brandon Bays, ktorá rozbúchala srdcia nielen nám, ktorí Cestou žijeme, ale hlavne ľuďom, ktorí prišli na intenzívny večer možno plní očakávania, možno pochybností, v každom prípade zvedaví, čo tento večer môže ponúknuť.

Keď som pred štyrmi rokmi, takmer v identickom čase, sedela na svojom prvom seminári (Journey Intensive) vo Viedni, vôbec som netušila, aký obrovský zlom ma v mojom živote čaká a už vôbec som nepredpokladala, že Cesta v tak krátkom čase zaujme na Slovensku toľko ľudí. Bola som vtedy osamelým jazdcom, ktorý sa sám ako priekopník niečoho nového, na Slovensku dovtedy nepoznaného, rozhodol šíriť Cestu ďalej.

Zažila som nevýslovnú radosť, keď som mala možnosť na záver tohto výnimočného večera stáť pred zrakmi 380  ľudí, ktorým Brandon zapálila iskričku, plamienok, nádej na životnú zmenu či vyliečenie. Mravenčia práca a vynikajúci tím ľudí, ktorí majú zapálené srdcia pre Cestu, je tým faktorom, ktorý mi dáva právo domnievať sa, že dnešný večer je pre Cestu len začiatkom. Začiatkom pre Slovensko, pretože naši ľudia sa potrebujú ako soľ prebudiť, pracovať na zodpovednosti za svoj život, mnohí vyliečiť telo, ale hlavne všetci potrebujeme vyliečiť svoju dušu. Nie sú to frázy, ale hlboká potreba otvoriť ľuďom srdce, dušu a pozerať sa na svet z novej perspektívy. Zo svojich pocitov, z práva na šťastný a spokojný život a predovšetkým z lásky. A takúto zmenu môžeme začať realizovať a zažiť len zvnútra. Inak to nefunguje. Cesta je tým nástrojom, ktorý nás otvorí tejto ceste.

Dnes večer Brandon pootvorila dvere dovnútra ľudí, prítomných na tomto večere,dala im šancu precítiť svoje emócie a okúsiť silu vlastných presvedčení. A aj keď to bol naozaj len malinký kúsok toho, čo táto metóda ponúka, napriek tomu to vyvolalo diskusiu, otázniky a hlavne záujem. A to je dobré, pretože sa rozprúdila energia, ktorá sa bude šíriť ďalej a verím, že zachváti čoskoro srdcia čoraz väčšieho počtu ľudí.

Seminár, ktorí máme v októbri pred sebou, bude ďalším krokom na mojej ceste, ďalšou splnenou časťou môjho sna. Otvorí možnosť transformácie a liečby našim ľuďom, ktorí nemajú možno jazykové zdatnosti a ani možnosť cestovať do zahraničia. Seminár na Slovensku po prvýkrát povedie samotná Brandon. Už dnes sa teším a viem, že môj sen pokračuje, snívam ďalej... Snívanie je tiež jednou z vecí, ktorú ma Cesta naučila. Moje sny sa začínajú stále viac napĺňať, a čo vaše? Skúste si vysnívať svoju životnú zmenu, zdravie, šťastie, výborné vzťahy a vykročte na svoju cestu pomocou Cesty. Nikdy nie je neskoro. Verte mi, tiež mám svoj vek a niečo za sebou. Vek nie je prekážka. Je to len o rozhodnutí. Tak ako, uvidíme sa v októbri? Už teraz sa teším na vás všetkých, ktorí tam budete.