Esencie pomáhajú uvoľňovať sa zo starých návykov a vytvárať nové

Túto formu terapie som si vybrala preto, že dôverujem Janke a mám dobrú skúsenosť so všetkým, čo na Slovensko priniesla a čím pomáha ľuďom na ich osobnej ceste. A tiež preto, že som racionálny typ, zvykla som sa spoliehať na hlavu, čo mi niekedy viac škodí ako pomáha a esencie mi dali úplne novú skúsenosť, umožnili mi ísť viac do emócii a tela.

Absolvovala som 10 týždňovú "mandalu", čiže dokopy 10 esencií, ktoré sme vybrali pri úvodnej konzultácii. Každá esencia vyplavila inú tému a zároveň ju pomohla uzdraviť a posunúť sa ďalej. Bolo to ako na hojdačke, raz dolu, raz hore. Občas to so mnou veľmi mávalo. Preto bolo dôležité sprevádzanie Jankou, konzultácie a podpora pre pochopenie a hlavne prijatie toho, čo sa deje.

Výsledok stojí za to. Janka túto formu terapie nazýva emočným a mentálnym detoxom. Presne tak sa teraz cítim, ako po očiste, ako by som prešla čističkou odpadu. Strachy, pochybnosti o sebe, apatia, negativita,smútky a zlosť sa "odplavili" a prišla opäť radosť zo života. Cítim silnú dôveru v seba, cítim svoje hranice, nebojím sa prejaviť, "vytŕčať" z radu, hovoriť priamo, bez okolkov a úzkosti, ukázať čo chcem a čo nechcem. Viem čo chcem a kam smerujem. A tiež som sa naučila prijímať polaritu, u seba aj u ostatných. Teraz chápem, že je to prirodzená súčasť sveta, aj mňa samej a netreba s tým bojovať popieraním ani potláčaním.

Janka mi vysvetlila, že esencie pomáhajú uvoľňovať sa zo starých návykov a vytvárať nové, zdravšie návyky. Neuveriteľné, čo tie "vodičky" dokážu :-). Veľmi odporúčam.

Janka