CESTA metóda trvalého prirodzeného uzdravenia tela, mysle a duše

Cesta“(Th eJourney®) je názov terapeutickej metódy, ktorá je už vyše dvadsať rokov vo svete uznávaná ako efektívna, do hĺbky idúca metóda. Na Slovensku sa metóda Cesta intenzívne udomácňuje práve teraz. V posledných mesiacoch zaujíma a priťahuje pozornosť stále väčšieho počtu Slovákov a jej dobrá povesť sa rýchle spontánne šíri.

Koho oslovuje táto metóda, kto siaha po jej nástrojoch? Všeobecne možno povedať, že sú to ľudia hľadajúci. Hľadajúci riešenia, odpovede, liečbu či zmenu. A to na úrovni fyzického tela, duše a mysle. „Nástroje“ tejto transformačnej metódy majú základ v rôznych oblastiach medicíny (neuro-molekulárna medicína, kvantová medicína, neurológia, neuropsychológia a pod.). Vďaka nim a postupom, ktoré stáli za osobným vyliečením nádoru maternice autorky tejto metódy, BrandonBays, je Cesta všeobecne použiteľná v procese prirodzeného uzdravovania tela, mysle i duše. Ide o jednoduché postupy, ktoré však veľmi hlboko zasahujú podstatu a príčinu nerovnováhy nášho bytia. Odstraňujú zdroje emocionálnych blokov, otvárajú „bunkové spomienky“, odkrývajú nezdravé programy. Všetky tieto anomálie dokáže Cesta „prečistiť“ a uvoľniť z našich buniek, z nášho vedomia, a tým vzniká v našom tele, v našej mysli i duši priestor na trvalé prirodzené uzdravenie. Dochádza k uzdravovaniu nezdravých vnútorných procesov a programov a k úplnému odpusteniu, ktoré je základným prostriedkom a predpokladom zdravého toku našich emócií, zdravých programov a rovnováhy nášho vnútra.

Naša vlastná myseľ je často krát sabotérom našich zmien, uzdravenia, napredovania či naplneného fungovania. Preto je veľká časť procesov venovaná práve práci s mysľou, kde sa odhaľujú nezdravé, často podvedomé, vzorce správania, presvedčenia, či hlboko v našom podvedomí zakorenené výroky, nepravdy o nás, živote, zdraví, ktoré nás devastujú a nedovolia nič vo svojom vnútornom prostredí zmeniť či transformovať.

Ako človek, ktorý ako prvý na Slovensku dostal šancu stretnúť sa s touto metódou a priamo u jej autorky BrandonBays získal medzinárodnú akreditáciu, môžem vďaka vlastnej transformácii a skúsenostiam s vyše 250 klientmi potvrdiť efektívnosť metódy a hĺbku, akou zasahuje ľudský život či osud. Dáva ľuďom možnosť prevziať zodpovednosť za seba, svoje zdravie a život celkovo. Je pravda, že to nie je instantná metóda a k transformácii nepríde zo dňa na deň. Ale ani choroba, či nelichotivý stav našich vzťahov či nášho života nevznikol cez noc. Napriek tomu rýchlosť trvalej zmeny je nepomerne kratšia ako nadobudnutie nerovnováhy, či problému.

Na Slovensku je dnes 9 ľudí, ktorí absolvovali celý program. Niektorí pre svoju vlastnú transformáciu, iní aktívne aj na pomoc druhým. Vďaka týmto ľuďom je dnes možné absolvovať individuálne procesy Cesty, prednášky, workshopy.

Čo mne osobne otvorilo oči a dostalo na cestu vlastnej transformácie bolo prečítanie knižky Cesta od BrandonBays a následné absolvovanie základného semináru vo Viedni. Semináru, ktorý sa ťažko popisuje slovami, presne tak, ako samotný proces Cesty. To je možné len prežiť na vlastnej koži a precítiť. Tri dni hlbokej práce, otvárania sa svojím potlačeným emóciám, bolestiam, spomienkam a následné oslobodenie, uvoľnenie, zmena, pokoj, radosť, stretnutie s vlastným ja. Ponorenie sa do vlastnej podstaty, ktorá tu vždy bola, len sme ju vďaka nánosom a balastu nevideli, nevnímali. Seminár ani procesy vám nič nepridajú. Postupne vám zoberú všetko, čo vám bráni žiť zo svojej podstaty, z toho čistého, čo v nás všetkých je. Strhávajú masky, odstraňujú nánosy, ilúzie, odstránia príčiny chorôb a utrpenia a vracajú nás domov. Do toho, čo tu vždy bolo.

Prečo to píšem? Pretože som to všetko zažila a neustále zažívam na sebe a prežívam to i so svojimi klientmi. Preto, že je tu veľká príležitosť i pre vás. Vďaka otvorenému srdcu a nadšeniu všetkých, ktorí na Slovensku pôsobia, budete môcť zažiť 24.9.2013 intenzívny večer s BrandonBays v hoteli Saff ron v Bratislave a v októbri po prvý krát osobne povedie trojdňový seminár, ktorý vás otvorí vlastnej ceste. Je to jedinečná príležitosť svoj život začať meniť, naštartovať vnútornú premenu a vykročiť na svoju cestu. Ak sa váš vnútorný hlas práve ozval a chce ísť cestou zmeny resp. uzdravenia, ste všetci srdečne vítaní! A verte, môže to byť váš najdôležitejší víkend v živote.

zdroj: Vitalita 9/2013