Cesta Domov

"Na to, aby sme mohli úprimne milovať iných, musíme najprv úprimne milovať sami seba." Častokrát ľudia rozdávajú lásku na všetky strany, no tú vlastnú, sebalásku, mnohí postrádajú. Ako ste na tom vy, milé žienky??? Milujete sa a akceptujete také, aké ste? Na Slovensko prichádza ženský seminár, vďaka ktorému sa budete cítiť milované, ako nikdy predtým.

Kamarátka, priateľka, mama, dcéra, sestra... ŽENA!, Pozývame ťa na stretnutie, ktoré sa uskutoční v dňoch 13. - 17. apríla 2016 v prekrásnom horskom prostredí v Park Hoteli****, Dolný Kubín. Tento jedinečný a hlboko transformačný seminár je určený ženám, odohráva sa v ženskej energii. Vydať sa na tento seminár je ako vydať sa na cestu, ktorú tvorí 7 základných kameňov. Každý krok, ktorým prekonáte jeden kameň, je vždy prípravou na ten ďalší – a táto cesta vedie Domov. Do vášho ženského ja.... Cvičenia na seminári vám pomôžu spomenúť si, kam ste ten kľúč ukryli...Tak nadýchnite odvahu, odhodlanie a rozhodnutie a vykročte. Smerom k oslobodeniu...Smerom k ženskosti... Zodpovednosť za váš život, vaše šťastie a vašu radosť leží vo vašich rukách.

Ste žena:
  • ktorá keď sa postaví ráno pred zrkadlo, vidí viac negatív než pozitív?
  • ktorá je neustále kritická sama k sebe?
  • ktorá sa stala matkou a zabudla na to, aké to je venovať sa aj sama sebe?
  • ktorá sa vidí ako príliš tučná, príliš chudá, príliš nízka, príliš vysoká, príliš čokoľvek..?
  • ktorej sexuálny život je na bode mrazu?
  • ktorá žije viac v mužskom svete ako v ženskom?

Ak ste čo i len na jednu otázku odpovedali ÁNO, potom máte byť na tomto seminári!
Viac info na www.terapiacesta.sk/donna_divina/info_o_seminari/

Ďakujeme a s láskou zdieľame Príbeh jednej z vás – absolventky semináru Donna Divina

Mala som to šťastie, že som mala a stále mám milujúcich rodičov, ktorí pravidelne vyzdvihovali moju krásu a osobnosť. No to je rodina – pre nich budeme vždy nadherní. Avšak mimo tejto komfortnej zóny bola realita úplne iná. Nakoľko som prestala veriť v svoju prirodzenú ženskú krásu a postrádala sebelásku k svojmu telu, začala vystupovať do popredia moja mužská stránka. Musela som byť stále tá silná, dominantná, agresívna. Nemohla som ukázať zraniteľnosť, či slabosť. Chýbala mi akákoľvek nežnosť. Podstatné bolo ustáť každú situáciu, nenechať sa nikým a ničím zlomiť. A keď sa náhodou našla osoba, ktorá sa o to chcela pokúsiť, moja pevná bariéra ešte zosilnela. Ženy sa ma báli, odchádzali mi zo života. Kariérne som rýchlo rástla, so svojou energiou a dominanciou som vo veľmi mladom veku zastávala manažérske pozície. Stal sa zo mňa muž v ženskom tele. Stratila som akýkoľvek kontakt so svojou vnútornou ženou! Aby toho nebolo málo, trpela som roky rôznymi menej či viac závažnými ochoreniami. A poviem vám jedno, je veľmi ťažké mať rada telo, ktorá vás stále bolí.

Myslím, že je absolútne jasné, prečo som sa rozhodla ísť na ženský seminár Donna Divina. Napriek dlhoročnej práci v oblasti osobného rozvoja som stále cítila, že korene chýbajúcej sebalásky sú veľmi hlboko a je naozaj načase ich nájsť a vytrhnúť. Donna Divina mi zmenila život. Seminár je zostavený absolútne dokonalo, pokrýva každú oblasť ženského života. Jej prezentérka Ariane Schurmann je žena s veľkým Ž. Počas celého semináru nemáte pociť, že vy ste účastník a ona je niekto viac. Svoje srdce, pocity a zážitky vám ponúka na dlani, absolútne otvorená každej jednej žene v miestnosti.

Sila ženskej energie, ktorú som cítila zo všetkých zúčastnených duší mi otvorila moje srdce. Po dlhých rokoch som si dovolila byť zraniteľná a slabá, a to pred očami absolútne neznámych ľudí. Naučila som sa milovať svoje telo také, aké je, bez ohľadu na reči všetkých ostatných. Prijala som sa so všetkými pozitívnymi, no i tými temnými, negatívnymi stránkami. Objavila som v sebe svoju vnútornú ženu, ktorá bola roky potláčaná a uväznená. Dnes je slobodná a ja ju každý deň počúvam. Či sa chce smiať či chce plakať, kričať, byť emocionálna, byť nežná, byť sama, byť v spoločnosti, byť dieťaťom či dospelou ženou – všetko je tu pre ňu. Život je oveľa jednoduchší a krajší, keď ho žijete naozaj zo svojej podstaty. Dnes som vďačná za všetko vyššie spomenuté, lebo by som možno nikdy nenaskočila na cestu osobného rozvoja či zdravého životného štýlu a nikdy by som možno neobjavila svoju skutočnú podstatu.

Zdroj: časopis Vitalita 3.2016
Viem, že podobný život, starosti, problémy prežívajú mnohé ženy. A preto vás všetky vyzývam – nájdite svoju Donnu Divinu a prídite na seminár! Váš život sa diametrálne zmení...