Ako pracujú esencie

Ako pracujú esencie
Tak neoficiálne, laicky z prosta do prosta.
Ara je svetlo, sú to vibračné esencie a nebudem rozoberať, ako vznikali, ako sa tvorili, to si môže každý vyhľadať na internete sám. Momentálne sa zameriam na to, ako majú ľudia nepochopený ich vlastný proces liečenia. Môžem napísať, že esencie Vás uzdravia, že budete šťastný, vysmiaty a budete mať hojnosť a aj zdravie a krásu. Všetko z toho je pravda, môžete to mať. Ale esencie tu nie sú, aby fungovali ako čarovný prsteň, ale aby Vás priviedli na cestu, kde začnete používať myseľ namiesto svojho ega. Na cestu, kde budete k sebe prísny a zo svojho života nebudete obviňovať okolie, ale ani seba samého. A aj si to samy precítite, zažijete. Naučíte sa žiť zodpovedne k svojmu organizmu a postupne aj k svojmu okoliu.

Bude Vám stačiť jedna esencia? Nie, Ara je životný štýl. Funguje ako potravina, aj jedlo potrebujete každý deň, nie ste duchovné bytosti, aby ste vedeli existovať bez príjmu potravy a esencie sú duchovnou potravou, ktorú potrebujeme v tomto konzumnom rýchlom svete. Ľudia používajú lieky, stačí to iba postupne nahradiť, pochopiť a pracovať s nimi. Nie je to žiadne placebo a nejde iba o dôveru, ide o hlboké poznanie a dlhú cestu.

A teraz si tak laicky predstavte seba od narodenia, ako do Vás vkladali rodičia, priatelia, škola a okolie rôzne vzorce správania.Vzorce, vďaka ktorým sa vo vás tvorila nedôvera, strachy a potláčali sa ľudské hodnoty. Každá choroba fyzická alebo psychická vychádza práve z týchto tlakov, ktoré boli na Vás páchané celý život, esencia v momente nájde ten najhlbší blok vo Vás, ktorý by mohol v neskoršom veku ohrozovať Váš život alebo psychiku a začne konať ...V tom čase je dobré byť v spojení s terapetom Ary. Nebojte sa vždy si vyberiete správne, nie je Nás veľa ... pretože Ara si terapeutov vyberá sama. Skôr vidím problém v ohodnotení na Slovensku Nás liečiteľov. Ľudia zaplatia za lieky, za svoj blahobyt konzumu s ľahkosťou, ale pre svoj vývoj a budúcnosť to ide ťažšie. Samy sa učiť nechcú, pretože nemajú čas, ale zaplatiť terapeuta sa im tiež nepáči. Potom to nefunguje a moc sa vo svojom vývoji neposúvajú. Pracovala som kedysi v Inštitúte estetickej medicíny ako aj v kozmetike a viem, čo za veľké peniaze ženy dokážu dať pre svoju krásu, ale zabúdajú, že skutočná krása je v čistote ich myšlienok, v prijatí seba samej takej aká je, krása je v jej zdravej sexualite, v jej súcite k tomuto svetu a otvorenom srdci. Preto volám esencie kvety Boha. Každá žena je krásna, keď nosí v sebe kľud a mier pre seba, svoje deti a svoju rodinu .

Toto je len malá časť o esenciách, kúsok z toho čo všetko Nám môžu poskytnúť ...

Budem rada, ak niekto má otázky, aby ich zverejnil otvorene, aby si odpoveď mohli prečítať aj iní. Esencie sú aj hlavne o spolupráci, učia ľudí byť úprimnými bez strachu z okolia, pretože najväčšia úprimnosť k sebe samému otvára dvere k čistým a vyrovnaným vzťahom k druhým. Araretama sú esencie ako ovocie na strome poznania o Vás samých. Blíži sa rok 2018, je čas byť múdry a svoj život neprežiť ako ovca v stáde, ale ani byť tým, kto sa sťažuje. Stať sa plnohodnotným šťastným človekom je cesta uzdraviť seba, a tak aj svoje okolie .

Mia Zarki, konzultantka Araretama